Curs administrator retea calculatoare

Daca aveti nevoie de pregatire si acreditare in domeniul IT, un curs de administrator retea calculatoare oferit de Elephant System si Academia MikroTik poate fi raspunsul pe care il cautati!

Pregatiti cu un set vast de informatii gata sa fie impartasite cu pasionatii de calculatoare, echipa Academiei MikroTik ofera pregatire profesionala avansata prin intermediul cursurilor in format fizic si la distanta. Mai mult decat atat, la finalul cursurilor, participantii au ocazia de a primi un certificat de calificare in domeniu.

De ce sa urmati un curs de administrator retea calculatoare MikroTik

  • Oferim o gama larga de cursuri din care pasionatii de retelistica pot alege
  • Cursurile sunt predate de un trainer atestat cu experienta de peste 17 ani in domeniu
  • Durata cursurilor este mica, cele in format fizic tinand intre 2-4 zile
  • Raportate la echipamentele folosite, beneficiile participantilor, cantitatea si calitatea informatiilor, preturile cursurilor de administrator retea calculatoare sunt rezonabile
  • Sunt disponibile si cursurile de baza pentru incepatori
  • Toate materialele pentru cursurile online sunt organizate pe o platforma la care cursantii vor avea acces.
  • Oferim materiale easy-read, accesibile cursantilor online
De ce sa urmati un curs de administrator retea calculatoare MikroTik

Inscrieti-va acum la cursurile pentru administrator retea calculatoare MikroTik si beneficiati de pregatire profesionala de calitate de oriunde v-ati afla!

Curs administrator retea calculatoare MikroTik

Dintre toate cursurile oferite de echipa MikroTik, cursul de administrator retea calculatoare vine in ajutorul pasionatilor care isi doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu.

De asemenea, pe langa toate cursurile avansate, Academia MikroTik ofera cursuri de initiere destinate incepatorilor care isi doresc sa acumuleze mai multe informatii si sa isi creeze o baza solida de cunostinte. In urma absolvirii cursului de baza de administrator retea calculatoare, acestia pot si sa se perfectioneze si sa participe si la cursurile de aprofundare.

Un aspect important al modului de predare a unui curs de administrator retea calculatoare este faptul ca doritorii beneficiaza atat de optiunea de a studia fizic la sediul Academiei MikroTik din Brasov, cat si online, pe o platforma ce poate fi accesata de catre cursanti din confortul propriei case, indiferent unde s-ar afla. 

Curs de administrator retea calculatoare online

Deoarece este foarte important ca toti participantii cursului sa aiba o experienta pozitiva si sa beneficieze de pregatire de calitate, Academia MikroTik ofera solutii avantajoase chiar si pentru cei care prefera predarea de la distanta. 

Pregatit cu materiale video preinregistrate, trainer-ul autorizat MikroTik, Veaceslav Samburschii, va preda toate cursurile si capitolele ce se regasesc in materia participantilor la cursurile de la sediu.

Materialele video sunt atent pregatite pentru a asigura o intelegere clara a subiectelor, a termenilor si a graficelor prezentate. Acestea sunt insotite si de materiale tiparite, in format easy-read, cu scopul de a sustine intr-un mod structurat si organizat cursurile de administrator retea calculatoare.

Preexaminare curs administrator retea calculatoare

La finalul cursului de administrator retea de calculatoare, toti participantii vor sustine o sesiune de preexaminare. Aceasta consta in 25 de intrebari la care cursantii vor trebui sa raspunda in 60 de minute.

Scopul preexaminarii este de a verifica toate cunostintele acumulate si pregatirea participantilor pentru examenul final de certificare.

Pentru a trece preexaminarea si a se putea inscrie la examenul final, participantul trebuie sa obtina peste 60 de puncte.

Cursantii care au ales metoda de predare online vor sustine preexaminarea pe platforma oferita de Academia MikroTik.

Examenul Final pentru curs administrator retea calculatoare

Dupa sesiunea de preexaminare, cursantii care au reusit sa obtina un scor mai mare de 60 de puncte au posibilitatea de a se inscrie la examenul de certificare. Examenul final va avea loc doar in sala de curs, consta in 25 de intrebari si va dura o ora.

Participantii unui curs de administrator retea calculatoare desfasurat in sala vor fi examinati in ultima zi. Cei care au ales ca metoda de predare platforma online vor fi instiintati in timp util in legatura cu data si ora la care vor sustine examenul de certificare. 

In ceea ce priveste pretul examenului final, cursantii care care au ales predarea in sala de curs au taxa inclusa in pretul cursului si, in plus, acestia vor primi si o luna de suport post-curs din partea echipei MikroTik. 

Pentru persoanele care au ales studiul online, taxa de inscriere la examenul de calificare este de 50 de euro. 

Celor care nu au obtinut cele 60 de puncte necesare pentru a trece examenul final, le este oferita o a doua sansa prin posibilitatea de a fi reexaminati. Data la care vor sustine a doua sesiune de examinare va fi anunta in prealabil de organizatori. 

Pretul cursurilor de administrator retea calculatoare

Costul cursurilor MikroTik pentru persoanele care aleg predare in clasa este intre 300 si 450 euro.

Costul examenului pentru certificatul de calificare este inclus in pretul cursului. De asemenea, cursantii vor primi cadou din partea Academiei MikroTik un router si consultanta din partea echipei timp de o luna dupa finalizarea cursului.

Pentru persoanele care au ales pregatirea online, pretul cursurilor este intre 250 si 350 euro

Durata unui curs de administrator retea calculatoare

In functie de cursul pe care il alegeti, durata este difera. Cursul MikroTik in clasa dureaza intre 2 si 4 zile, iar cei care au ales cursurile online vor avea acces pe platforma timp de 60 de zile din momentul activarii. 

Pretul cursurilor de administrator retea calculatoare

Inscrieti-va acum la cursurile pentru administrator retea calculatoare MikroTik si beneficiati de pregatire profesionala de calitate de oriunde v-ati afla!

Experianta participantilor in cadrul cursurilor de administrator retea calculatoare

“Cursurile MikroTik organizate de Academia MikroTik Romania m-au ajutat mult sa utilizez la maxim resursele ruterelor si capacitatile Router OS. Acum sunt distribuitor oficial MikroTik in Romania si provider de internet local, utilizez in cea mai mare parte echipamentele MikroTik.” – Ciprian Dan

“Colaborarea cu Academia MikroTik a adus un plus valoare infrastructurii IT a companiei. Atat in timpul cursurilor, cat si post cursuri, profesionalismul a fost la nivel. Am reusit sa gasim si sa implementam solutii care au ajutat la facilitarea relatiilor cu clientii si un management usor al infrastructurii. Multumim!” -Tibi Hajal

Inscrie-te la un curs pentru administrator retele calculatoare MikroTik

Inscrie-te la un curs pentru administrator retele calculatoare MikroTik

Daca va doriti sa incepeti o noua cariera, sa aprofundati cunostintele in materie de retelistica sau sa urmati un curs de certificare accesibil, scurt si eficient, inscrieti-va direct de pe site la cursurile pentru administrator de retea! Pentru mai multe informatii despre cursurile de administrator calculatoare oferite de Academia MikroTik contactati-ne la adresa office@academia-mikrotik.ro sau la numarul de telefon 0748 511 932.