Servicii de proiectare retele Elephant System

Planificarea este cel mai important pas in momenul in care incepeti un nou proiect. Echipa Elephant System pune pret in primul rand pe crearea unei baze stabile ce asigura o functionare propice a echipamentelor MikroTik pe termen lung. Astfel, va  oferim servicii de proiectare retele care pot fi raspunsul la solutia de care aveti nevoie.

Fiecare pas din procesul de instalare a retelelor este atent planificat. Inainte de a instala echipamentele, este esential sa construim o schita a infrastructurii locatiei in care se va realiza instalarea. 

De ce sa alegeti Elephant System pentru servicii proiectare retele

Pe langa faptul ca oferim echipamente de calitate si mentenanta pentru acestea, acordam atentie sporita detaliilor, incepand de la planificarea initiala si proiectarea retelelor, pana la finalizarea lucrarii. Avem peste 20 ani de experienta in domeniu, colaboram cu specialisti in networking si tinem cont de nevoile clientilor nostri.

De-a lungul timpului am colaborat cu firme din diferite domenii, extinzandu-ne continuu experienta si expertiza. Lucrand atat cu persoane fizice, cat si cu companii/institutii, am construit colaborari de durata in urma carora am primit recenzii edificatoare. 

“One year after the project was finished, no major problems occurred, thanks to his (Veaceslav Samburschii) devotion to the project , and we extended the project to an even larger scale. I highly recommend Veaceslav for his technical skills!!!”

-Lyubomir Berov

proiectarea retelei

Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre procesul de proiectare retele oferit de Elephant System!

Proiectare, instalare si mentenanta retele

Servicii de proiectare retele

Este esential ca prima etapa a oricarui proiect sa fie realizarea unei structuri bine puse la punct. Aceasta va servi drept baza produsului final, asadar atentia asupra tuturor detaliilor este esentiala. 

Primul pas in proiectarea retelelor consta in analizarea planului cladirii, al pozitionarii obiectelor in sala, distantele, etajele etc. Dupa ce aceasta analiza este efectuata, urmeaza realizarea unei schite care ilustreaza posibilitatile de instalare a retelelor.

Consultanta

Consultanta privind instalarea retelelor este pasul  in care clientii pot beneficia de sfaturi si recomandari din partea echipei Elephant System pentru echipamentele utilizate. Fie ca doriti sa instalati retele pentru prima data sau doar sa aduceti cateva imbunatatiri la cele existente, este recomandat sa tineti cont de opinia unei echipe profesioniste.

Mentenanta retelelor

Mententanta retelelor presupune revizuirea periodica a echipamentelor MikroTik. Aceasta revizuire este complexa si necesita mai multe etape pentru a asigura buna functionare a tuturor echipamentelor. 

Pentru a asigura utilizatorilor o experienta pozitiva este esential ca toate echipamentele sa functioneze perfect in orice moment, iar mentenata retelelor si a echipamentele de baza este absoluti necesara.

Contactati-ne acum pentru servicii de proiectare retele, consultanta si mentenanta a echipamentelor MikroTik!

Abonamentele Elephant System

Fie ca doriti servicii de proiectare retele acasa sau intr-o noua locatie deschisa pentru business-ul dumneavoastra, Elephant System dispune de oferte pentru toate nevoile.

Pachetele de abonamente Elephant System contin toate elementele esentiale pentru a asigura o functionare buna si o experienta pozitiva a consumatorului. Dispunem de 3 pachete prestabilite de servicii: Pachetul Basic, Pachetul Optim si Pachetul Premium, dar si de un al 4-lea pachet pentru cei ce doresc sa isi personalizeze experienta. 

In toate pachetele sunt incluse echipamente, asigurare de securitate, backup, administrare de servicii de internet wireless sau cu fir, configurare si administrare VPN. De asemnea, contin si detalii despre persoana de contact, gazduirea in cloud, sistem de supraveghere si numarul de ore asigurat pentru rezolvarea incidentelor.

In primele trei pachete numarul echipamentelor, serviciile si pretul sunt deja prestabilite. 

Programati o sesiune de consultanta cu specialistii nostri pentru a gasi cel mai eficient pachet de servicii de proiectare retele pentru nevoile dumneavoastra!

Cel de-al patrulea pachet oferit de Elephant System este Pachetul Personalizat. Acesta ofera posibilitatea utilizatorilor de a solicita servicii si echipamente 100% personalizate pentru nevoile lor. Contactand echipa Elephant System, puteti solicita oferta pentru fiecare categorie de servicii inclusa in abonamente.

Fiecare pachet de servicii este disponibil atat pentru persoanele fizice cat si pentru business-uri. 

Nu ezitati sa ne contactati pentru consultanta si servicii de proiectare retele!

Contactati-ne pentru servicii de proiectare retele Elephant

Indiferent de daca aveti nevoie de instalare retele acasa sau intr-o cladire de birouri, Elephant System va pune intotdeauna pret pe atentia la detalii si la buna organizare. 

Contactati-ne la numarul de telefon  0748 511 932 sau pe adresa de email office@academia-mikrotik.ro pentru a construi planul ideal pentru nevoile dumneavoastra!