Servicii instalare retele Elephant System

Aveti un business nou si aveti nevoie de o echipa profesionista ce ofera servicii de instalare retele? Elephant System este compania care va asigura buna functionare a tuturor echipamentelor MikroTik, oferind, de asemenea, sesiuni de consultanta si mentenanta. 

Apelati la specialisti care pun siguranta, eficienta si rapiditatea de lucru pe primul loc, fara sa neglijeze nevoile si cerintele clientilor. Folosind echipamentele MikroTik, puteti beneficia de o colaborare de lunga durata in care toate probleme legate de domeniul IT vor ramane in seama specialistilor. 

De ce sa ne alegeti pe noi pentru servicii de instalare retele

  • Preturile serviciilor sunt avantajoase
  • Oferim pachete prestabilite de servicii pentru instalare de retele
  • Clientii pot beneficia de un pachet 100% personalizat pentru nevoile lor
  • Lucram atat cu persoane fizice, cat si cu companii
  • Avem experienta de peste 20 ani in domeniu
  • Lucram eficient si rapid
  • Oferim sesiuni de consultanta si mentenanta pentru echipamentele MikroTik
  • Am colaborat cu un numar vast de companii 
servicii de instalare retele

Apelati la serviciile de instalare retele oferite de Elephant System si beneficiati de servicii 100% personalizate!

Experienta colaboratorilor cu serviciile Elephant System

Am afirmat faptul ca echipa Elephant System ofera servicii eficient si rapid. Acest lucru este sustinut de recenziile colaboratorilor nostri.

RECENZII

Veaceslav Samburschii, trainer acreditat al Academiei MikroTik si expert in networking, este recunoscut pentru gradul sau de implicare in proiecte. 

“He managed brilliantly all requirements we had, made proposals for several additional functionalities and mastered the very, very tight schedule we had” – recenzie de pe pagina de LinkedIn a lui Veaceslav Samburschii

Printre companiile care au colaborat cu Elephant System se regasesc si Apa Braila, CarpatAir, GLS, Primaria Roman, Bermas, Parlamentul R. Moldova, Efes Vitanta Brevery, Abris Capital Partners, Multisoft SRL, WIfiWorld SRL, Netter System SRL, etc.

DE ADAUGAT RECENZII

Pachetele de servicii de instalare Elephant System

Vrem sa oferim clientilor nostri o experienta completa, potrivita pentru nevoile fiecaruia. Fie ca doriti servicii de instalare retele pentru voi sau pentru compania dumneavoastra, Elephant System va ofera 4 pachete din care sa alegi serviciile ce va sunt necesare. 

Astfel, pachetele prestabilite pe care le oferim sunt:

Abonament 1: Basic

Abonamentul Basic are inclus intre 1-10 echipamente; 20GB utili pentru backup; o singura subretea pentru administrarea profesionala a serviciilor de internet si acces in retea atat cu fir, cat si wireless.

In ceea ce priveste siguranta privind atacurile din exterior, pachetul basic ofera Firewall pe router. Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 1-5 VPN. Pachetul asigura, de asemenea, si o persoana de contact pentru relatia cu furnizorii de servicii IT.

Privind gazduirea resurselor web in cloud, pachetul Basic ofera pana la 5 GB  Hosting si pana la 3 conturi pentru gazduire site-uri si email. Numarul total de ore incluse in pachet pentru rezolvarea eventualelor probleme este de pana la 8 ore.

Pretul Pacheului Basic este de 500 RON

Abonament 2: Optim

Pachetul optim de servicii ofera intre 11 si 20 de echipamente, 50GB memorie pentru backup, Firewall pe Router si Antivirus+ IPS ( Intrusion Prevention System) pentru siguranta impotriva atacurilor din exterior.

Acesta vine cu 2-4 subretele, Retele WLAN corporate si guest cu folosire VLAN. Conectarea la distanta la reteaua companiei este de 5-15 VPN. De asemenea, acesta ofera si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Abonamentul ofera pana la 20 de GB Hosting, 1 Virtual Private Server (VPS) si pana la 10 conturi pentru gazduire site-uri si email. 

In plus, acesta ofera si pana la 5 camere video pentru managementul sistemelor de supraveghere. Numarul orelor incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor este nelimitat.

Pretul pachetului Optim este de 800 RON

Abonament 3: Premium

Pachetul Premium ofera intre 21-50 de echipamanete, 300Gb pentru backup, Firewall pe router, Antivirus + IPS (Intrusion Prevention System) pentru protejarea impotriva atacurilor din exterior. Sunt incluse intre 5-7 subretele, Retele WLAN corporate / guest, Folosire VLAN si Hotspot personalizat. 

Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 15+ VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Acest abonament ofera pana la 100 GB Hosting, 3 Virtual Private Server (VPS), si pana la 50 de conturi pentru solutii de gazduire site-uri si email. De asemenea, in pachet sunt incluse si pana la 25 de camere video pentru supraveghere.

* (setari avansate, alarme de detectie miscare, verificare periodica a starii camerelor, curatarea lentil, verificarea sistemului de stocare date, creare sistem de backup (free NAS))

Numarul de ore incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor si rezolvare a potentialelor probleme este nelimitat.

Pretul pachetului Premium este de 1500 RON

Pe langa cele trei abonamente prestabilite, poti beneficia si de un abonament special, pentru business-urile si persoanele fizice care au nevoie de servicii personalizate.

Abonament 4: Personalizat

In acest pachet fiecare serviciu pe care Elephant System il pune la dispozitie este 100% personalizat. In functie de nevoile dumneavoastra si ale companiei, exista posibilitatea de a cere ca serviciile oferite sa fie combinate sau personalizate complet.

Pentru a beneficia de acesta posibilitate, solicitati oferta pentru fiecare serviciu, costul pachetului variind in functie de necesitatile dumneavoastra.

Contactati-ne pentru consultanta privind pachetul de servicii ideal pentru compania dumneavoastra!

Contactati-ne pentru servicii de instalare retele

Daca aveti un business nou si doriti sa asigurati functionarea optima a echipamentelor de care echipa dumneavoastra are nevoie, apelati la serviciile de instalare retele oferite de Elephant System! Nu ratati sansa de a alege unul din pachetele noastra avantajoase sau de a beneficia servicii personalizate complet. 

Contactati-ne la numarul de telefon 0748 511 932 sau pe adresa de email  office@academia-mikrotik.ro si programati o sesiune consultanta cu unul din specialistii nostri!