Servicii de configurare retele de calculatoare prin router Elephant System

Elephant System ofera solutii celor care au nevoie de instalare de retele si servicii de configurare retele de calculatoare prin router atat pentru acasa, cat si pentru business. Deoarece ne dorim ca fiecare client sa aiba o experienta pozitiva in urma colaborarii, oferim atat configurare de retele cu fir, cat si fara. 

Desi stim ca este tentant sa incercati sa faceti singur toata treaba, o echipa profesionista va pune intotdeauna pe primul loc siguranta, nevoile clientilor si eficienta. Elephant System este pregatit pentru orice provocare, oferind atat servicii de configurare retele, cat si consultanta si mentenanta pentru a garanta functionarea optima a tuturor echipamentelor.

De ce sa alegeti Elephant System pentru configurare retele de calculatoare prin router

 • Avem experienta de peste 20 ani in domeniul IT
 • Dispunem de un set de pachete de servicii pentru nevoile oricui 
 • Preturile serviciilor sunt rezonabile, raportat la calitatea echipamentelor si implicarea echipei in orice proiect
 • Oferim si un pachet 100% personalizat 
 • Am colaborat cu un numar mare de firme private si persoane fizice
 • Utilizam echipamentele MikroTik
 • Oferim servicii de consultanta, proiectare, configurare si mentenanta pentru toate echipamentele noastre 
retele de calculatoare prin router

Apelati la serviciile Elephant System si beneficiati de setul de servicii 100% personalizate pentru nevoile business-ului dumneavoastra!

Echipament Elephant System

Echipamentele Elephant System

Echipamentele pe care Elephant System le pune la dispozitie sunt: rutere, switch cu management, calculatoare, imprimante multifunctionale.

Pentru orice serviciu pe care il oferim, utilizam echipamente profesionale MikroTik. De asemenea, oferim servicii de mentenanta pentru acestea.

Ce includ serviciile de configurare retele de calculatoare prin router

 • Conexiune de tip Acces de la distanta (Remote access)
 • Conexiune de tip Locatie-locatie (Site-to-site)
 • Actualizarea software pentru routere catre ultimele versiuni
 • Administrare adrese IP interne sau modificari operate de furnizorul de servicii internet
 • Administrarea tunelelor folosind protocoale PPTP, L2TP/IPsec, SSTP, IKE v2
 • Crearea politicilor de retea, prin setari de reguli.
 • Procesarea politicilor de retea
 • Administrare utilizatori servere VPN, autentificari cu servere RADIUS
 • Administrare porturi redirectionate
servicii de configurare a retelei de calculatoare

Pachete de servicii Elephant System

Abonament 1: Basic

Abonamentul Basic are inclus intre 1-10 echipamente; 20GB utili pentru backup; o singura subretea pentru administrarea profesionala a serviciilor de internet si acces in retea atat cu fir cat si wireless.

In ceea ce priveste siguranta fata de atacurile din exterior, pachetul basic ofera Firewall pe router. Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 1-5 VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact pentru relatia cu furnizorii de servicii IT.

Privind gazduirea resurselor web in cloud, pachetul Basic ofera pana la 5 GB  Hosting si pana la 3 conturi pentru gazduire site-uri si email. Pentru rezolvarea problemelor, pachetul include 8 ore de asistenta.

Pretul Pacheului Basic este 500 RON

Abonament 2: Optim

Pachetul optim de servicii ofera intre 11 si 20 de echipamente, 50GB memorie pentru backup, Firewall pe Router si Antivirus+ IPS (Intrusion Prevention System) pentru siguranta impotriva atacurilor din exterior.

Acesta vine cu 2-4 subretele, Retele WLAN corporate si guest cu folosire VLAN. Conectarea la distanta la reteaua companiei este de 5-15 VPN. De asemenea, acesta ofera si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Abonamentul ofera pana la 20 de GB Hosting, 1 Virtual Private Server (VPS) si pana la 10 conturi pentru gazduire site-uri si email. 

In plus, acesta ofera si pana la 5 camere video pentru managementul sistemelor de supraveghere. Numarul orelor incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor este nelimitat.

Pretul pachetului Optim este 800 RON

Abonament 3: Premium

Pachetul Premium ofera intre 21-50 de echipamanete, 300Gb pentru backup, Firewall pe router, Antivirus + IPS (Intrusion Prevention System) pentru protejarea impotriva atacurilor din exterior. Sunt incluse intre 5-7 subretele, Retele WLAN corporate / guest, Folosire VLAN si Hotspot personalizat. 

Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta ete de 15+ VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Acest abonament ofera pana la 100 GB Hosting, 3 Virtual Private Server (VPS), si pana la 50 de conturi pentru solutii de gazduire site-uri si email. De asemenea, in pachet sunt incluse si pana la 25 de camere video pentru supraveghere.

* (setari avansate, alarme de detectie miscare, verificare periodica a starii camerelor, curatarea lentilelor, verificarea sistemului de stocare date, creare sistem de backup (free NAS))

Numarul de ore incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor si rezolvare a potentialelor probleme este nelimitat.

Pretul pachetului Premium este 1500 RON

Abonament 4: Personalizat

In acest pachet fiecare serviciu pe care Elephant System il pune la dispozitie este 100% personalizat. In functie de nevoile dumneavoastra si ale companiei, exista posibilitatea de a cere ca serviciile oferite sa fie combinate sau personalizate complet.

Pentru a beneficia de acesta posibilitate, solicitati oferta pentru fiecare serviciu, costul pachetului variind in functie de necesitatile dumneavoastra.

Contactati-ne pentru consultanta privind pachetul potrivit nevoilor dumneavoastra!

Contactati-ne pentru servicii de configurare retele calculatoare prin router

Nu mai asteptati! Daca sunteti in cautarea unei echipe profesioniste ce ofera servicii de configurare retele calculatoare prin router, apelati la Elephant System!

Ne puteti contacta fie la adresa de mail office@academia-mikrotik.ro , fie la numarul de telefon 0748 511 932 pentru consultanta si mai multe informatii despre serviciile oferite!