Servicii de configurare retele Elephant System

Aveti nevoie de servicii de configurare retele pentru dumneavoastra sau companie? Elephant System ofera servicii utilizand echipamentele MikroTik pentru oricine are nevoie de configurare retele atat persoana fizica, cat si juridica.

Apelati la o echipa profesionista care va poate asigura o colaborare buna, consultanta si mentenanta, utilizand echipamente de calitate!

De ce sa alegeti serviciile Elephant System pentru configurare retele

Dispunem de un proces complex prin care ne asiguram ca serviciile prestate sunt ceea ce clientii nostri isi doresc. Oferim atat echipamente profesionale, cat si consultanta si mentenanta pentru perioada de dupa configurare. 

Oferim, de asemenea, un set de pachete din care clientii nostri pot alege, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Cu ajutorul abonamentelor, fiecare client isi poate alege sau chiar personaliza setul de servicii care se potriveste cel mai bine nevoilor sale.

configurare retele

Punem accent pe profesionalism si siguranta. Procesul de mententata a retelelor este unul foarte complex, iar echipa noastra se va asigura constant de asigurarea bunei functionari a tuturor echipamentelor.

Costul servicilor de configurare retele oferite de Elephant System este unul accesibil, atat raportat la calitatea echipamentelor, cat si la beneficiile post-configurare. De asemenea, pentru a plati doar pentru ceea ce au nevoie, oferim clientilor posibilitatea de a alege un pachet de servicii prestabilit sau personalizat.

Daca aveti nevoie de servicii de configurare retele, apelati la Elephant System si alegeti abonamentul ideal pentru dumneavoastra!

rutarea retelelor de calculatoare

Ce au spus colaboratorii nostri despre serviciile oferite

“Veaceslav was working on a large scale international project together with our Network team, he managed brilliantly all requirements we had, made proposals for several additional functionalities and mastered the very, very tight schedule we had. One year after the project was finished, no major problems occurred, thanks to his devotion to the project , and we extended the project to an even larger scale. I highly recommend Veaceslav for his technical skills!!!”

-Lyubomir Berov

Ce va oferim?

Echipamentele pentru care se poate apela la servicii de intretinere de la Elephant System sunt: routere, switch cu management, calculatoare, imprimante multifunctionale.

Pentru fiecare din aceste echipamente oferim servicii de configurare retele si mentenanta. De asemenea oferim si consultanta privind nevoile clientilor nostri. 

Daca aveti nevoie de servicii de configurare retele, apelati la Elephant System si alegeti abonamentul ideal pentru dumneavoastra!

Pachetele Elephant System

Cu ofertele noastre de pachete de servicii, puteti beneficia de o intretinere constanta a echipamentelor dumneavoastra, incadrandu-va intr-un buget bine stabilit. Analizati nevoile dumneavoastra si alegeti un set de pachete de servicii IT potrivit pentru specificul business-ului.

Abonament 1: Basic

Abonamentul Basic are inclus intre 1-10 echipamente; 20GB utili pentru backup; o singura subretea pentru administrarea profesionala a serviciilor de internet si acces in retea atat cu fir, cat si wireless.

In ceea ce priveste siguranta privind atacurile din exterior, pachetul basic ofera Firewall pe router. Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 1-5 VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact pentru relatia cu furnizorii de servicii IT.

Privind gazduirea resurselor web in cloud, pachetul Basic ofera pana la 5 GB  Hosting si pana la 3 conturi pentru gazduire site-uri si email. Pentru rezolvarea eventualelor probleme, pachetul include 8 ore de asistenta.

Pretul Pacheului Basic este de 500 RON

Abonament 2: Optim

Pachetul optim de servicii ofera intre 11 si 20 de echipamente, 50GB memorie pentru backup, Firewall pe Router si Antivirus+ IPS ( Intrusion Prevention System) pentru siguranta impotriva atacurilor din exterior.

Acesta vine cu 2-4 subretele, Retele WLAN corporate si guest cu folosire VLAN. Conectarea la distanta la reteaua companiei este de 5-15 VPN. De asemenea, acesta ofera si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Abonamentul ofera pana la 20 de GB Hosting, 1 Virtual Private Server (VPS) si pana la 10 conturi pentru gazduire site-uri si email. 

In plus, acesta ofera si pana la 5 camere video pentru managementul sistemelor de supraveghere. Numarul orelor incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor este nelimitat.

Pretul pachetului Optim este de 800 RON

Abonament 3: Premium

Pachetul Premium ofera intre 21-50 de echipamanete, 300Gb pentru backup, Firewall pe router, Antivirus + IPS (Intrusion Prevention System) pentru protejarea impotriva atacurilor din exterior. Sunt incluse intre 5-7 subretele, Retele WLAN corporate / guest, Folosire VLAN si Hotspot personalizat. 

Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 15+ VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Acest abonament ofera pana la 100 GB Hosting, 3 Virtual Private Server (VPS), si pana la 50 de conturi pentru solutii de gazduire site-uri si email. De asemenea, in pachet aveti asigurat si pana la 25 de camere video pentru supraveghere.

* (setari avansate, alarme de detectie miscare, verificare periodica a starii camerelor, curatarea lentilelor, verificarea sistemului de stocare date, creare sistem de backup (free NAS))

Numarul de ore incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor si rezolvare a potentialelor probleme este nelimitat.

Pretul pachetului Premium este de 1500 RON

Abonament 4: Personalizat

In acest pachet fiecare serviciu pe care Elephant System il pune la dispozitie este 100% personalizat. In functie de nevoile dumneavoastra si ale companiei, exista posibilitatea de a cere ca serviciile oferite sa fie combinate sau personalizate in totalitate.

Pentru a beneficia de aceasta posibilitate, solicitati oferta pentru fiecare serviciu, costul pachetului variind in functie de necesitatile dumneavoastra.

Alegeti pachetul perfect pentru nevoile dumneavoastra si beneficiati de serviciile de configurare retele oferite de Elephant System!

Contactati-ne pentru ofertele de servicii de configurare retele

Daca tocmai ati deschis un nou business si aveti nevoie de servicii de configurare retele, apelati acum la Elephant System si beneficiati de instalare, consultanta si mentenanta pe tot parcursul colaborarii! 

Scrieti-ne pe adresa de email office@academia-mikrotik.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 0748 511 932. Impreuna vom construi planul perfect de servicii pentru nevoile dumneavoasta!