Servicii de configurare retea wireless Elephant System

Daca tocmai v-ati deschis un nou business si aveti nevoie de echipament profesional pentru voi si angajatii dumneavoastra, apelati la Elephant System pentru servicii de configurare retea wireless! 

Elephant System ofera atat companiilor, cat si persoanelor fizice pachete personalizate de serviciile de configurare retele. Aflati de ce Elephant System este alegerea potrivita pentru dumneavoastra!

De ce sa apelati la Elephant System pentru servicii de configurarea retea wireless

 • Elephant System lucreaza cu echipamente profesionale MikroTik
 • Oferim clientilor posibilitatea de a alege din mai multe pachete de servicii 
 • Clientii pot beneficia si de servicii 100% personalizate 
 • Colaboram atat cu firme private, cat si cu persoane fizice
 • Preturile pentru servicii sunt accesibile
 • Oferim atat configurare de retele, cat si consultanta si mentenanta 
 • Avem experienta de peste 20 ani in domeniu 
configurarea retea wireless

Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de configurare retele wireless Elephant System!

Colaboratorii nostri

Colaboratorii nostri

De-a lungul timpului, echipa noastra a colaborat cu un numar mare de persoane si companii. 

Printre companiile care au urmat cursurile oferite de Elephant System si Academia MikroTik sau au beneficiat de serviciile companiei se regăsesc si Apa Braila, CarpatAir, GLS, Primaria Roman, Bermas, Parlamentul R. Moldova, Efes Vitanta Brevery, Abris Capital Partners, Multisoft SRL, WIfiWorld SRL, Netter System SRL, etc.

Ce va oferim

Pentru noi este prioritar sa oferim servicii de calitate si echipamente rezistente si de calitate care minimizeaza riscul aparitiei problemelor in urma configurarii. Pe langa servicii de configurare retea wireless sau prin router, asiguram si servicii de consultanta si mentenanta.

In ceea ce priveste consultanta, oferim suport privind utilizarea echipamentelor, alegerea serviciilor ideale pentru nevoile fiecarui client si ne asiguram ca cei care au apelat la noi au parte de o experienta pozitiva. Procesul de mentenanta este unul foarte complex, iar echipa noastra respecta o serie de etape bine stabilite pentru a putea garanta buna functionare a echipamentelor. 

Ce va oferim

Servicii oferite de Elephant System:

 • Consultanta IT – recomandari privind solutii IT de infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software.
 • Telefonie si videoconferinta – implementam si administram centrale telefonice VOIP si videoconferinta.
 • Supraveghere video 
 • Sisteme de alarma
 • Backup si arhivare de date – implementam si administram solutii de backup si arhivare de date, local sau in cloud.
 • Retele private de tip VPN – pentru accesul securizat la distanta.
 • Retele de date wireless

Pachetele de servicii Elephant System

Deoarece ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficiezi de serviciile optime pentru nevoile lor, am construit un set de abonamente din care pot alege. Cele 3 abonamente cu preturi prestabilite sunt:

Abonament 1: Basic

Are inclus intre 1-10 echipamente; 20GB utili pentru backup; o singura subretea pentru administrarea profesionala a serviciilor de internet si acces in retea atat cu fir, cat si wireless.

In ceea ce priveste siguranta privind atacurile din exterior, pachetul basic ofera Firewall pe router. Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 1-5 VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact pentru relatia cu furnizorii de servicii IT.

Privind gazduirea resurselor web in cloud, pachetul Basic ofera pana la 5 GB  Hosting si pana la 3 conturi pentru gazduire site-uri si email. Pentru rezolvarea eventualelor probleme, pachetul include 8 ore de asistenta.

Pretul Pachetului Basic este de 500 RON

Abonament 2: Optim

Pachetul optim de servicii ofera intre 11 si 20 de echipamente, 50GB memorie pentru backup, Firewall pe Router si Antivirus+ IPS ( Intrusion Prevention System) pentru siguranta impotriva atacurilor din exterior.

Acesta vine cu 2-4 subretele, Retele WLAN corporate si guest cu folosire VLAN. Conectarea la distanta la reteaua companiei este de 5-15 VPN. De asemenea, acesta ofera si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Abonamentul ofera pana la 20 de GB Hosting, 1 Virtual Private Server (VPS) si pana la 10 conturi pentru gazduire site-uri si email. 

In plus, acesta ofera si pana la 5 camere video pentru managementul sistemelor de supraveghere. Numarul orelor incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor este nelimitat.

Pretul pachetului Optim este de 800 RON

Abonament 3: Premium

Pachetul Premium ofera intre 21-50 de echipamente, 300Gb pentru backup, Firewall pe router, Antivirus + IPS (Intrusion Prevention System) pentru protejarea impotriva atacurilor din exterior. Sunt incluse intre 5-7 subretele, Retele WLAN corporate / guest, Folosire VLAN si Hotspot personalizat. 

Configurarea si administrarea comunicatiilor de la distanta este de 15+ VPN. Pachetul asigura de asemenea si o persoana de contact in relatia cu furnizorii de servicii IT. 

Acest abonament ofera pana la 100 GB Hosting, 3 Virtual Private Server (VPS), si pana la 50 de conturi pentru solutii de gazduire site-uri si email. De asemenea, in pachet aveti asigurat si pana la 25 de camere video pentru supraveghere.

* (setari avansate, alarme de detectie miscare, verificare periodica a starii camerelor, curatarea lentilelor, verificarea sistemului de stocare date, creare sistem de backup (free NAS))

Numarul de ore incluse pentru serviciile de intretinere a echipamentelor si rezolvare a potentialelor probleme este nelimitat.

Pretul pachetului Premium este de 1500 RON

Pe langa cele 3 pachete cu preturi prestabilite, Elephant System ofera un al 4-lea abonament 100% personalizat. Pretul acestuia fiind de asemenea unic, in functie de alegerile clientilor.

Pentru a afla mai multe despre pachetul perfect pentru dumneavoastra sau pentru a personaliza experienta cu Elephant System contactati-ne acum!

Contactati-ne pentru servicii de configurarea retea wireless!

Scrieti-ne pe adresa de email office@academia-mikrotik.ro sau contactati-ne la numarul de telefon 0748 511 932 pentru a realiza impreuna planul perfect de servicii pentru nevoile dumneavoastra!

Daca aveti nevoie de servicii de configurare de retea fara fir apelati la Elephant System si beneficiati de oferte avantajoase!