Cursuri Retelistica MikroTik

Le oferim celor pasionatilor de IT o gama diversificata de cursuri online sau in sala, inclusiv cursuri retelistica MikroTik. Cursurile de retelistica ii sunt necesare oricarei persoane care doreste sa aiba atat o baza de informatii solida, cat si sa aprofundeze cunostintele despre retelistica si utilizarea echipamentelor.

Participantii vor folosi exclusiv echipamentele MikroTik si, in urma absolvirii cursului de retelistica, vor beneficia de un certificat MikroTik.

De ce sa alegeti cursuri retelistica MikroTik

  • In raport cu echipamentele folosite, beneficiile post-curs, cantitatea si calitatea informatiilor, preturile cursurilor sunt rezonabile si avantajoase
  • Durata cursurilor este mica, cele in sala de clasa fiind de 2-4 zile
  • Oferim o gama larga de cursuri din care pasionatii de retelistica pot alege
  • Cursurile sunt predate de un trainer atestat, cu experienta de peste 17 ani in domeniu
  • Sunt disponibile cursuri de baza pentru incepatori, dar si cursuri pentru avansati
  • Oferim materiale easy-read, accesibile pentru cursantii online
  • Toate materialele pentru cursurile online sunt organizate pe o platforma la care cursantii vor avea acces

Inscrieti-va acum la cursurile de retelistica MikroTik si profitati de ocazia de a studia cu profesionisti din confortul propriei case sau la sediul din Brasov!

Ce ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru cursuri retelistica

De-a lungul anilor am colaborat cu un numar mare de firme care au urmat cursurile MikroTik sau au beneficiat de serviciile noastre. Printre firmele care au ales Mikrotik se afla: Apa Braila, CarpatAir, GLS, Primaria Roman, Bermas, Parlamentul R. Moldova, Efes Vitanta Brevery, Abris Capital Partners, Multisoft SRL, WIfiWorld SRL si Netter System SRL si altele.

Urmariti acest videoclip pentru a vedea care a fost experienta unui participant in cadrul cursurilor retelistica MikroTik:

Cursurile de retelistica MikroTik

Cursurile noastre de retelistica sunt concepute pentru inginerii si tehnicienii de retele care vor sa isi aprofundeze cunostintele si doresc sa profeseze in acest domeniu in baza unui certificat de calificare. Desi sunt cursuri avansate, pentru persoanele care lucreaza sau isi doresc sa lucreze in acest domeniu, cursurile de retelistica de baza sunt ideale si pentru incepatori.

Indiferent daca ati mai lucrat pana acum cu acest tip de echipamente sau nu, cursurile sunt accesibile pentru orice doritor care vrea sa aprofundeze informatiile in domeniu. Insa, chiar si cursurile pentru incepatori necesita un minim de cunostinte.

Cursuri retelistica pentru incepatori

Cursul de retelistica pentru cei care inca nu detin informatii in domeniu, dar vor sa invete este Pre-MTCNA, unde se invata notiuni generale despre retelistica, stiva de protocoale TCPIP, protocolul IPv4, subnetting. Toate acestea sunt cunostinte esentiale necesare pentru a putea intelege mai usor cursul MTCNA – MikroTik Certified Network Associate, care este cursul de baza pe care Academia MikroTik il pune la dispozitia participantilor. 

Acest curs este obligatoriu pentru incepatori si este necesar pentru a putea trece la urmatorul nivel de instruire in cadrul celorlalte cursuri de retelistica avansate disponibile in programa noastra.

Unde se predau cursurile de retelistica MikroTik

Impreuna cu MikroTik oferim cel mai avantajos program de predare a cursurilor de retelistica pentru orice participant. Cursurile in sala au loc la sediul Academiei MikroTik, care este primul centru autorizat MikroTik din Romania, cu sediul la Brasov. Acestea sunt sustinute cu toti participantii de un trainer autorizat care are peste 17 ani de experienta in domeniu.

De asemenea, pentru ca ne dorim ca orice pasionat sa aiba oportunitatea de a studia alaturi de MikroTik, punem dispozitia participantilor cursuri de retelistica online.

Cursuri retelistica MikroTik online

Cursurile de retelistica online sunt ideale pentru oricine isi doreste pregatire profesionala de calitate, insa nu are posibilitatea de a participa la cursurile fizice din Brasov. Pentru cursantii care prefera metoda la distanta, MikroTik pune la dispozitie un set de materiale pe care participantii le pot parcurge din confortul propriei case sau de la locul de munca. 

Aceste cursuri sunt disponibile pe o platforma online, unde participantii vor avea acces, materialele fiind atat in format video, cat si in format scris.

In materialele video sunt prezentate toate subiectele predate la cursul fizic de catre trainerul Veaceslav Samburschii. Veaceslav este primul trainer autorizat de MikroTik Ltd in Romania si are peste 17 ani de experienta in acest domeniu. Deoarece este foarte important ca toti participantii sa inteleaga fiecare concept si proces prezentat, materialele sunt predate intr-o maniera care va ajuta la acomodarea cursantilor cu noile informatii.

Cursuri retelistica MikroTik online

Materialele video sunt insotite de cele scrise. Acestea sunt materiale easy-read, atent organizate si structurate pentru a asigura intelegerea deplina de catre participanti.

Cursantii care invata pe platforma de e-learning au posibilitate sa solicite sesiuni de debriefing cu trainerul.

Inscrieti-va acum la cursurile de retelistica MikroTik si profitati de ocazia de a studia cu profesionisti din confortul propriei case sau la sediul Academiei MikroTik din Brasov!

Examene pentru cursuri retelistica MikroTik

Fiecare participant, indiferent de modul de studiu ales (fizic sau online), trebuie sa sustina un preexamen. Acesta verifica nivelul cursantului, iar cei care reusesc sa obtina un punctaj mai mare de 60% au posibilitatea de a se inscrie la examenul final.

Examenul final este sustinut doar in sala de curs sub supravegherea unui trainer autorizat. Pentru persoanele care au ales sa participe fizic, examenul final va fi sustinut in ultima zi de curs.

Participantii care au ales metoda de predare online la cursurile de retelistica vor fi anuntati din timp de catre organizatori in legatura cu locul si data la care vor sustine examenul. Durata examenului este de o ora, iar intrebarile care sunt generate de platforma de examinare in mod aleatoriu sunt formulate in limba engleza.

Pretul examenului pentru persoanele care au ales sa studieze la sediu este inclus in pretul cursului. In plus, ei vor primi suport post-curs timp de o luna dupa absolvire. Acesta consta in ajutor din partea echipei Academiei MikroTik pentru intelegerea informatiilor prezentate la curs si in rezolvarea problemelor legate de configurarea echipamentelor MikroTik. Pretul examenului pentru cei care au absolvit cursul online este de 50 EUR.

Certificatul de calificare MikroTik este valabil timp de 3 ani, dupa care este necesara innoirea acestuia.

Durata cursurilor de retelistica MikroTik

Durata cursurilor de retelistica depinde de tipul de predare ales, online sau cu prezenta fizica.

Pentru persoanele care aleg sa studieze in sala de curs, durata cursurilor poate fi intre 2 si 4 zile. Exista si posibilitatea de desfasurare a cursurilor LIVE pe platforma de conferinte online. Durata acestor cursuri este aceeasi ca cea a cursurilor in clasa. In ceea ce priveste cursantii care au optat pentru invatamantul la distanta, acestia vor avea acces timp de 60 de zile pe platforma online. Cele 60 de zile incep din momentul activarii.

Pretul cursurilor de retelistica MikroTik

Preturile cursurilor variaza intre 300 euro si 450 euro. Pretul examenului final este inclus in cel al cursului. 

Pretul cursurilor online variaza intre 250 euro si 350 euro. In acest caz, pretul examenului este de 50 EUR.

Cursuri Retelistica MikroTik

Contactati-ne acum pentru mai multe detalii despre cursuri retelistica MiktoTik!

Daca sunteti interesat de mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon 0748 511 932 sau pe adresa de email office@academia-mikrotik.ro – suntem gata sa va oferim toate informatiile. Cursurile noastre de retelistica sunt necesare oricarei persoane care doreste sa aiba atat o baza de informatii solida, cat si sa aprofundeze cunostintele despre retelistica si utilizarea echipamentelor. Alegeti sa investiti in viitorul dumneavoastra si invatati de la profesionisti!