Cursuri MikroTik - tehnician retele de telecomunicatii

Cursurile de tehnician retele de telecomunicatii oferite de Academia MikroTik sunt ideale pentru orice persoana care isi doreste sa dobandeasca mai multe informatii si sa profeseze in acest domeniu. Fie ca sunteti incepatori si doriti sa construiti o baza solida de cunostinte, fie doriti sa beneficiati de un certificat de calificare, cursurile oferite de MikroTik sunt ideale pentru orice pasionat de telecomunicatii.

Elephant System impreuna cu Academia MikroTik pune la dispozitie o gama larga de cursuri de retelistica ce ofera diverse beneficii participantilor. Acestea sunt create special pentru cei care isi doresc sa profeseze ca tehnician retele de telecomunicatii. 

Cursurile MikroTik pentru tehnician retele de telecomunicatii

Deoarece dorim ca toate cursurile noastre sa fie accesibile, Academia MikroTik ofera doua variante de participare la curs. 

Astfel, cei care isi doresc sa aiba o experienta autentica in cadrul cursurilor pot alege sa participe in sala de clasa care se afla in sediul MikroTik din Brasov. Cei care opteaza pentru aceasta varianta vor fi pregatiti de catre un trainer acreditat, cu peste 17 ani de experienta in domeniu. In plus, la finalul cursului, absolventii care au optat pentru predarea in clasa vor beneficia de mai multe “cadouri” din partea echipei.

O a doua varianta este de a participa la cursuri in format electronic, de la distanta. De asemenea, exista si posibilitatea de desfasurare a cursurilor LIVE, pe platforma de conferinte online. 

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii despre cursurile de tehnician retele telecomunicatii MikroTik!

Cursurile MikroTik online de tehnician retele de telecomunicatii

Cursurile online de tehnician retele de comunicatii sunt ideale pentru cei care isi doresc sa acumuleze mai multe informatii si chiar sa profeseze in domeniu, dar nu au posibilitatea de a ajunge la sediul din Brasov.

Cursurile de tehnician retele de comunicatii online au loc pe o platforma oferita de Academia MikroTik, la care cursantii vor avea acces timp de 60 de zile. In ceea ce priveste modul de predare si materialele, acestea au fost atent organizate pentru a asigura pregatire de calitate pentru toti participantii.

Prin intermediul platformei online, cursantii beneficiaza atat materiale video care sunt lectii prefilmate, predate de catre un trainer autorizat ce explica clar si pe intelesul tuturor materia.

Participantii cursurilor in format online vor beneficia de aceleasi cursuri ca cei care prefera studiul in clasa. In plus, pe langa materialele video, acestia vor primi si materiale scrise, in format easy-read, structurate si organizate astfel incat orice viitor tehnician de retele de comunicatii poata invata si intelege informatia prezentata.

Trainer MikroTik pentru cursuri tehnician retele de telecomunicatii

Veaceslav Samburschii este expert in networking de peste 17 ani si este primul trainer autorizat MikroTik Ltd in Romania.

Rolul sau este de a asigura intelegerea cat mai clara a materialelor oferite in cadrul cursurilor atat participantilor in sala de curs, cat si celor urmaresc videoclipurile preinregistrate. 

Preexaminare la cursurile MikroTik tehnician retele de telecomunicatii

Dupa curs, fiecare participant va sustine un test de preexaminare. Acesta este conceput special pentru a ajuta cursantul sa vada nivelul de cunostinte acumulat in perioada de curs. De asemenea, scopul preexaminarii este de a face o selectie intre persoanele calificate pentru a participa la examenul final si cele care inca nu au ajuns la acel nivel.

Pentru a trece examenul si a avea posibilitatea de a participa la examenul de certificare, participantii trebuie sa acumuleze cel putin 60 de puncte din 100 la preexaminare. Participantii care studiaza online vor sustine testul de la distanta. Acesta consta in 25 de intrebari la care trebuie sa raspunda in 60 de minute.

Examenul final la cursurile MikroTik tehnician retele de telecomunicatii

Daca ati trecut preexamenul, aveti posibilitatea de a alege sa participati la examenul final de certificare care consta in 25 de intrebari la care trebuie sa raspundeti in 60 de minute. Pentru a lua examenul, participantul trebuie sa acumuleze minimum 60 de puncte din 100. In momentul absolvirii, cei care au trecut examenul final vor primi un certificat de calificare. 

Pentru persoanele care au ales predarea in clasa, pretul examenului este inclus in pretul initial al cursului. In plus, acestia vor primi cadou din partea MikroTik un router si suport post-curs timp de o luna care consta in aprofundarea materiei discutata in cadrul cursurilor si suport privind instalarea echipamentelor MikroTik.

Cei care au ales predarea in mediul online vor plati taxa de 50 euro pentru inscrierea la examen. Examenul final va avea loc la sediul Academiei MikroTik din Brasov atat pentru participantii la zi, cat si pentru cei care au ales predare online, celor din urma comunicandu-li-se in timp util data si ora examenului.

Cei care nu au trecut pragul de 60 de puncte primesc o a doua sansa si vor afla in timp util cand este urmatoarea data de examinare. 

Examenul final la cursurile MikroTik tehnician retele de telecomunicatii

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii despre cursurile de tehnician retele telecomunicatii MikroTik!

De ce sa alegeti cursurile Mikrotik pentru tehnician retele de comunicatii

  • Cursurile sunt predate de un trainer atestat cu experienta de peste 17 ani in domeniu
  • Durata cursurilor este mica, cele in sala de clasa tinand intre 2-4 zile
  • Raportate la echipamentele folosite, beneficiile participantilor post-curs, cantitatea si calitatea informatiilor, preturile cursurilor MikroTik pentru tehnicieni retele de comunicatii sunt rezonabile
  • Oferim o gama larga de cursuri din care pasionatii de retelistica pot alege
  • Sunt disponibile si cursuri de baza pentru incepatori 
  • Oferim materiale easy-read, accesibile cursantilor online
  • Toate materialele pentru cursurile online sunt organizate pe o platforma la care cursantii vor avea acces.

Firme care au colaborat cu MikroTik

Printre firmele care au urmat cursurile MikroTik de tehnician retele de telecomunicatii se regasesc si  Apa Braila, CarpatAir, GLS, Primaria Roman, Bermas, Parlamentul R. Moldova, Efes Vitanta Brevery, Abris Capital Partners, Multisoft SRL, WIfiWorld SRL, Netter System SRL si altele.

Pretul cursurilor pentru tehnician retele de comunicatii

Pretul cursurilor pentru persoanele care au ales metoda de predare la Sediul din Brasov este intre 300 si 450 euro.

Pentru persoanele care prefera predarea la distanta, pe platforma online, pretul cursurilor este intre 250 si 350 euro

De asemenea, costul inscrierii la examenul final pentru cursantii online este de 50 euro. 

Durata cursurilor pentru tehnician retele de comunicatii

In functie de cursul si nivelul ales, durata poate varia intre 2 si 4 zile pentru persoanele care studiaza in sala de curs. Cei care au ales predarea de la distanta vor avea acces timp de 60 de zile din momentul activarii pe platforma online pusa la dispozitie de echipa MikroTik. 

Daca sunteti o persoana pasionata de acest domeniu si va doriti sa profesati ca tehnician retele de comunicatii, cursurile oferite de Elephant System si MikroTik pot fi un pas important in cariera dumneavoastra.

Experienta colaboratorilor cu MikroTik

Urmariti materialul pentru a afla care a fost experienta unuia dintre participantii cursurilor MikroTik!

Contactati-ne acum pentru a va inscrie la cursurile MikroTik de tehnician retele de telecomunicatii!

Sunati la numarul de telefon 0748 511 932 sau scrieti-ne pe adresa de email office@academia-mikrotik.ro pentru mai multe detalii despre cursurile oferite de Academia MikroTik pentru tehnician retele de telecomunicatii! Faceti un pas important intr-o noua etapa de dezvoltare profesionala catre o cariera de succes!!