Cursuri MikroTik de retele calculatoare

Va doriti sa beneficiati de pregatire profesionala avansata pentru a deveni inginer sau tehnician de retele si sunteti in cautarea unor cursuri care va pot oferi informatiile si o metoda facila de invatare? Va recomandam Cursurile MikroTik de retele de calculatoare.

Cursurile MikroTik se pot urma atat fizic la sediul din Brasov, cat si remote, fiind solutia ideala pentru cei care isi doresc pregatire in domeniu insa nu isi permit deplasarea pana la sediul fizic. 

Academia MikroTik ofera o gama larga de cursuri din care puteti alege, in functie de nivel, nevoi si preferinte. 

Pentru cine sunt cursurile MikroTik de retele calculatoare?

Cursurile MikroTik au fost create pentru viitorii ingineri si tehnicieni de retele. De asemenea, sunt recomandate persoanelor care vor sa inceapa o cariera intr-un domeniu in care sunt utilizate CPE-uri (Customer Premises Equipment) si retelele corporative.

MikroTik ofera atat cursuri pentru cei avansati, cat si pentru incepatori, insa, pentru a putea participa si intelege materialele, toti cursantii trebuie sa detina cateva cunostinte de baza despre TCP/IP si subnetting. 

Pentru cei ce opteaza pentru cursurile avansate MikroTik, este necesara o certificare valabila MTCNA.

Pentru cine sunt cursurile MikroTik de retele calculatoare

Da startul unei noi oportunitati in cariera ta cu ajutorul cursurilor de retele calculatoare MikroTik. Urmeaza un curs si certifica-te oriunde te-ai afla!

De ce sa alegeti cursurile MikroTik de retele calculatoare?

  • Scopul nostru principal este de a asigura informatii de calitate, pregatire profesionala si suport in utilizarea unor echipamente de calitate. In cadrul cursurilor oferite de MikroTik ne vom asigura ca fiecare participant, indiferent de modul de predare ales, va beneficia de cunostinte valoroase privind modul de utilizare, instalare si mentenanta a echipamentelor. 
  • Oferim o gama larga de cursuri de specializare pentru diferite niveluri de pregatire a participantilor. In urma absolvirii cursurilor noastre, fiecare absolvent care trece examenul va beneficia un certificat de calificare valabil timp de 3 ani. 
  • Avem multi ani de experienta si un trainer atestat care va preda toate informatiile necesare pentru intelegerea deplina a tuturor materialelor oferite in cadrul cursurilor. 
  • Persoanele care urmeaza cursurile online beneficiaza, de asemenea, de materiale special create de trainerul nostru, atent organizate si structurate pentru a asigura intelegerea deplina a acestora. 
  • Durata cursurilor este mica, cele la sediul fiind de 2-4 zile. 
  • Raportate la calitatea materialelor predate, beneficiile post-curs si posibilitatea de a profesa in domeniu datorita certificatului obtinut in urma absolvirii, preturile sunt rezonabile.
  •  Oferim posibilitatea de desfasurare a cursurilor LIVE pe platforma de conferinte online.

Trainer MikroTik cursuri retele calculatoare

Pentru orice persoana aflata la inceput de drum este nevoie de un indrumator care poate explica in termeni cat mai accesibili informatiile. De asemenea, acesta trebuie sa aiba o atitudine optimista si sa fie interesat constant de modul in care cursantii inteleg si aprofundeaza materialele de curs.

Tocmai din aceste motive, trainerul care va coordona participantii in cadrul cursurilor MikroTik este Veaceslav Samburschii. Veaceslav este trainer autorizat MikroTik, este expert in networking si are peste 17 ani de experienta in domeniu. 

Trainer MikroTik cursuri retele calculatoare

Cursuri online MikroTik de retele calculatoare pe platforma E-learning

Ultimii ani au demonstrat importanta adaptarii la mediul online. De aceea, cursurile MikroTik de retele de calculatoare sunt disponibile si in format E-Learning. Cursantii care opteaza pentru aceasta metoda de predare au posibilitatea de a beneficia de cursuri si materiale la fel de calitative ca cei care urmeaza cursurile fizice, dar din confortul propriei case si pe o platforma online pusa la dispozitie de MikroTik.

Cum primesc materialele pentru curs MikroTik de retele calculatoare?

Materialele pentru cursurile de retele de calculatoare vin sub forma unor videoclipuri preinregistrate in care trainerul explica si demonstreaza fiecare subiect abordat, creand atmosfera unui curs desfasurat in sala. De asemenea, pe langa materialele video, cursurile MikroTik vin si in format scris, fiecare cursant primind materiale in format easy-read. Materialele scrise sunt organizate si structurate astfel incat toate informatiile sa fie usor de urmarit si de inteles. Crearea unui fir logic al materiei este esentiala pentru garantarea unei experiente cat mai bune a participantilor.

Contacteaza-ne si afla toate detaliile de care ai nevoie pentru a participa la cursurile MikroTik de retele calculatoare! 

Testul de preexaminare la cursuri MikroTik de retele calculatoare

Pentru ca vrem sa le oferim incredere cursantilor in cunostintele acumulate in timpul perioadei de curs, oferim si un test de preexaminare. La finalul cursurilor MikroTik fiecare participant va sustine un examen online pentru a verifica nivelul sau. Acesta dureaza 60 de minute, iar daca a fost trecut cu succes, adica a fost obtinut un scor mai mare de 60%, participantul isi poate descarca certificatul de participare al cursului MTCNA. 

Examenul de preexaminare joaca rolul unei simulari pentru examenul final de certificare oficiala MikroTik. 

Examenul de certificare la cursuri MikroTik de retele calculatoare

La finalul cursurilor, fiecare participant poate sustine examenul final de certificare MTCNA. Pentru a putea participa la acest examen este necesara obtinerea a cel putin 60 de puncte din 100 la testul de preexaminare. 

Daca ati obtinut un rezultat de peste 60% la preexamen, atunci puteti alege sa sustineti testul final pentru certificare. Deoarece acesta este ultimul pas din pregatirea dumneavoastra in cadrul cursurilor MikroTik, sustinerea examenului se va face intr-o sala de curs, sub supravegherea unui trainer autorizat. 

Durata examenului este de 60 de minute si consta in 25 de intrebari la care participantii trebuie sa raspunda. Si in acest caz, pragul este de 60%, astfel ca doar cei care au reusit sa ia un punctaj egal sau mai mare de 60 vor fi considerati “absolventi” ai cursului.

Pentru cei care nu au reusit sa treaca examenul din prima incercare, timpul nu este pierdut! Acestia vor mai primi o sansa de a sustine examenul, fiind informati din timp in legatura cu data si locatia unde se va sustine a doua sesiune de examinare. Desi structura examenului este aceeasi, intrebarile vor fi diferite, fiind alese aleatoriu de sistemul de examinare creat de MikroTik.

Examenul pentru cei care aleg cursul fizic MikroTik de retele calculatoare

Pentru cei care opteaza pentru sustinerea cursului in clasa, examenul final va fi sustinut in ultima zi de curs. Pretul examenului este inclus in pretul de inscriere. De asemenea, cei care au ales varianta de a participa fizic pot beneficia timp de o luna de suport din partea echipei MikroTik dupa finalizarea cursului. Acesta consta in ajutor privind eventuale probleme sau intrebari cu privire la echipamentele MikroTik. 

Examenul pentru cei care urmeaza cursul online MikroTik de retele calculatoare

Daca va aflati printre cei care prefera cursurile online in locul celor fizice, procesul de examinare se va desfasura putin diferit. Data examenului va fi anuntata de catre Academia MikroTik, pretul examinarii fiind de 50 de euro. Desigur, daca participantul considera ca nu are nevoie de certificare oficiala, acesta poate alege sa nu sustina examenul final. 

Examenul pentru cei care aleg cursul fizic MikroTik de retele calculatoare

Da startul unei noi oportunitati in cariera ta cu ajutorul cursurilor de retele calculatoare MikroTik. Urmeaza un curs si certifica-te oriunde te-ai afla!

Certificatul MikroTik in retele calculatoare

Durata de valabilitate a certificatului de calificare obtinut in urma cursurilor Mikrotik de retele calculatoare este de 3 ani. Dupa cei 3 ani, certificarea va trebuie reinnoita. 

Cat costa Cursurile MikroTik de retele calculatoare

Costul cursurilor MikroTik pentru persoanele care aleg predare in clasa este intre 300 euro si  450 euro.

Costul examenului pentru certificatul de calificare este inclus in pretul cursului. De asemenea, cursantii vor putea beneficia timp de o luna de la finalizarea cursului de consultanta gratuita din partea echipei MikroTik.

Pentru persoanele care au ales pregatirea online, pretul cursurilor este intre 250 –  350 euro. 

Costul examenului de certificare este de 50 euro.

Durata Cursurilor MikroTik de retele calculatoare

In functie de cursul pe care il alegeti, cursul MikroTik in clasa dureaza intre 2 si 4 zile. In ceea ce priveste cursurile online, fiecare participant va avea acces pe platforma timp de  60 de zile din momentul activarii. 

Firme care au colaborat cu MikroTik

Printre firmele care au urmat cursurile MikroTik se regasesc Apa Braila, CarpatAir, GLS, Primaria Roman, Bermas, Parlamentul R. Moldova, Efes Vitanta Brevery, Abris Capital Partners, Multisoft SRL, WIfiWorld SRL, Netter System SRL si multe altele. 

Contactati-ne pentru detalii cursuri MikroTik de retele calculatoare!

Pentru mai multe detalii despre predare si inscrierea la cursurile MikroTik de retele calculatoare, contactati-ne la numarul de telefon 0748 511 932 si pe adresa de email office@academia-mikrotik.ro.